Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 5 juli 2011

DISNEYDINSDAG: MONSTERPAREN

Een Disney/Pixar spel uit 2001: Monsterparen, uiteraard naar aanleiding van de film Monsters, Inc eveneens uit 2001.



Leg de 40 kaartjes met de afbeelding naar beneden op een tafel en probeer door middel van draaien en onthouden twee dezelfde plaatjes te vinden. Heette dat voorheen niet gewoon Memorie?

De kaartjes zijn wat schots en scheef van vorm en ongeveer 4x5cm groot. Er staan foto's op van de verschillende karakters uit de film, zoals daar zijn Sulley, Mike en Randall.






De doos (26,5x20cm) is feitelijk veel te groot voor de 40 kartonnen kaartjes, maar ja, "het oog wil ook wat", moeten ze bij MB hebben gedacht. In Nederland verspreid door Hasbro, Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten