Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 23 juli 2011

BAREND DE BEER 16: VIEWMASTER

Vandaag in de reeks met merchandise van de TV-serie Barend de Beer het viewmasterpakket uit 1966, beginnend met de omslag ofwel de envelop.











In de envelop zit een 12 pagina's tellend boekje met de tekst die bij elk plaatje hoort . . .




































. . . maar natuurlijk ook een tweede envelop met daarin de drie viewmasterschijven, waar het uiteraard allmaal om te doen is.






Drie schijven met elk 7 3D foto's van Barend, Klaasje en Pimpernel, zo uit de serie weggelopen.


















Deze uitgave van Sawyer (nr. B 450 N) is oorspronkelijk in het Frans verschenen (nr. B 450 F). Behalve de andere taal ziet alles er precies hetzelfde uit.







Wie deze en nog veel meer viewmasters wil zien of wil weten wat er allemaal op viewmaster is verschenen, bezoeke het zusterblog van HET Verzameloord met enkel 3D envelopjes. Klik HIER.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten