Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 20 juli 2011

MEDISCH CENTRUM WEST


Medisch Centrum West of MCW werd uitgezonden door de TROS van 1988 tot 1994. De serie werd geschreven door Hans Galesloot. Het thema van MCW werd gecomponeerd door Robert Strating en Louis Knapper (die ook de score schreef voor de eerste 39 afleveringen). Na zeven seizoenen (bij aflevering 100) stopte de TROS met de populaire serie.

Ook in het buitenland was de Nederlandse ziekenhuisserie succesvol en werd in bijna elk land van Europa uitgezonden. In Zuid-Afrika heette de serie Medies Sentrum Wes Amsterdam.

De singel bevat de verlengde versie van het beginthema, uitgevoerd door Robert Strating aan de piano, met de titel Maladie d'amour. Het label is Mercury 870 184-7. Jaar van uitbreng 1988. De hoes is opvallend door de grote foto van de (onbekende) componist. Meestal tref je hier een foto aan van de cast.



Robert Strating - Maladie d'amour (Strating-Knapper)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten