Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 21 juli 2011

SUSKE & WISKE LEPEL-AKTIE

Opnieuw is Albert Heijn erin geslaagd een spaaraktie op touw te zetten die heel Nederland in de ban houdt. De Superdieren zijn zeer populair, zoals alle akties die dit supermarktketen opzet. Hoewel?



Deze serie van 12 lepeltjes, gebaseerd op de populaire strip van Willy Van der Steen (een aktie van AH uit 2000) is op een of andere manier aan mij voorbij gegaan. Tweedehands zie je ze ook niet echt vaak.






Lepeltjes in deze serie bevatten de volgende - soms zeer opmerkelijke gekozen - (bij)figuren: Suske, Wiske, Krimson (zie foto), Heks uit (tja, welk album was het ook al weer?), Lambik, Schanulleke, Jerom, Sus Antigoon, De Vliegende Aap (wat was ook alweer zijn echte naam), Sidonia (zie foto), Professor Barrabas en het hondje uit . . . Het Hondenparadijs?



Op naar de volgende (oude) AH-aktie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten