Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 16 juni 2012

BEVERLY HILLS 90210 1: FOTOBOEK

Vandaag begint op HET Verzameloord een nieuwe reeks merchandise van een TV-serie. Ditmaal is dat Beverly Hills 90210. Ik heb het hier over de originele serie van 294 afleveringen verdeeld over 10 seizoenen, uitgezonden van 1990 tot 2000. Niet over de spin-off die ondertussen overigens ook alweer begonnen is aan het vijfde seizoen (afl 93).
Het gaat dus over de originele serie met o.a. Shannen Doherty, Jason Priestley, Tori Spelling en Luke Perry in de hoofdrol.
Als eerste item een groot fotoboek (24,5x35,5cm)
Het boek telt 86 ongenummerde bladzijden en bevat zo'n beetje alle foto's die later (en eerder) de merchandise hebben gesierd.
Op de achterkant wordt dit "het enige echte officiële Beverly Hills, 90210 fotoboek" genoemd, met (zogenaamd) alle handtekeningen.

Oorspronkelijk is het boek uitgebracht in 1991 door Torand. In Nederland stond The Big Balloon/Geïllustreerde Pers er in 1993 garant voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten