Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 20 oktober 2013

ABE

Abe, hot story van een voetballerina zijn de belevenissen van een meisje in de professionele wereld van het voetbal, in dit geval Ajax. Het is een stripboek, getekend door een van favourite tekenaars: Theo van den Boogaard. De tekst is van Nico Scheepmaker.
We herkennen met gemak bekendheden uit die tijd zoals Johan Cruijff, Johan Neeskens en Barry Hulshof. Hieronder ter illustratie pagina 27, waar de problematiek van een meisje tussen de jongens aardig uitkomt..
De achterzijde van het geniette boekwerkje (24x21cm) is even simpel als eenvoudig.
Abe is een uitgave van de Bezige Bij uit 1973.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten