Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 7 oktober 2013

LP: BUGS BUNNY COMES TO LONDON (1973)

Ik dacht eigenlijk dat het een verzamellp was met Engelse liedjes met een kleurige hoes. Het blijkt exact te zijn wat de hoes vermeld, Bugs Bunny Comes To London. Het bekende tekenfilmfiguurtje is een dag in Londen. Hij maakt kennis met een agent, die hem op sleeptouw neemt langs de bekende sites. Dit alles in de vorm van een hoorspel afgwisseld met enkele liedjes. Met het begin- en eindlied zes in totaal, van wisselende kwaliteit. De teksten, bedoeld voor kinderen van alle leeftijden, zijn over het algemeen ronduit saai. Bugs kan nog wel grappig voor de dag komen, maar daar houdt het wel mee op.

Onderstaand de zes liedjes met inleidende teksten en tevens de openingsdialoog, die best aardig is en dus geen representatief beeld (geluid) geeft van de rest.

1. London Here I Am 2. Introduction 3. The Bus Song 4. Cricket 5. Merry is the Month of May 6. The Bunny Hop 7. London oh London Verhaal en teksten door Ken Martyne. Muziek van Mike McNaught. Productie: Barry Ainsworth

Geen opmerkingen:

Een reactie posten