Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 6 oktober 2013

SPICY DICE

Een bijzonder eenvoudig spel met de naam Spicy Dice. Waarom het niet Spicy Dices heet is mij een raadsel, maar goed. Het klinkt beter en is meer to the point aangezien het spel drie dobbelstenen bevat.
Er is geen doos, slechts een kartonnen kaartje (9x13cm) met daarop drie blauwe dobbelstenen waarvan er twee een niet gebruikelijke vorm hebben. Op de achterkant een korte gebruiksaanwijzing van dit 'Sexy Party Game for Adventurous Couples', zoals de ondertitel luidt.
Het spel is uitgebracht in 2002 door het Amerikaanse bedrijf  California Exotic Novelties, Inc. Het is gemaakt in China.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten