Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 21 oktober 2013

LP: DAGJE JONGER

Ik dacht met deze LP een vondst te hebben gedaan. Een onbekende Joop Stokkermans! Op de achterkant een portretfoto van de man en een interessante tracklist waaronder Evenwichtsdans, Ruggesteuntje, Melodie voor Jeanne, Bettywals, Corneliacompositie, Gewichtspolka en Televisiehuppel. Stokkermans bespeelt zelf de piano, het klavecimbel en de spinet. Is dit klassiek meets modern? Ik vond het best een beetje spannend toen ik de naald naar beneden liet zakken. Des te groter was mijn teleurstelling.

Televisiehuppel


De LP is verschenen op Varagram 0019. Geen jaartal bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten