Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 17 maart 2011

ANIMATED BATMAN 11: MUZIEKBOEK

Een muziekboek uit 1994 met een verhaal naar aanleiding van de serie Batman: The Animated Series.
Ik zou een boek als dit liever een luisterboek willen noemen, want het idee is om tijdens het (voor)lezen op een bepaalde aangegeven knop te drukken, zodat er een passend geluid hoorbaar wordt.

Er zijn 10 geluiden beschikbaar, zoals het lachen van de Joker, wegrijden van de Batmobiel en een ontploffing. Op de linkerpagina staat steeds (12x) een bladvullende tekening (15x30 cm), terwijl rechts een verhaal staat. Telkens als in de tekst een ikoontje verschijnt, druk je op de knop om het verhaal te verlevendigen met geluiden en lichte elektronische muziek.

"Het Gestolen Schitterei" is geschreven door Attie Spitzers en getekend door Howard Post en Oscar Fernandez. Het is een uitgave van Hemma en gedrukt in Hong-Kong.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten