Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 26 maart 2011

WOMBLES 6: JAARBOEK

Ik dacht iets bijzonders te hebben, maar voor de Wombles is het kennelijk pas bijzonder als het in Nederland is verschenen. Het annual (jaarboek) 1980 is het laatste verschenen boek in een reeks van zeven (1974-1980). Daarna verschenen er nog twee jaarboeken bij de reruns in 1991 en 1999. Voor een compact overzicht van de annuals klik hier. Wil je een iets uitgebreider overzicht (met ook andere boeken dan jaarboeken) klik dan hier.

Voor de volledigheid voeg ik ook de achterkant van het boek toe en de schutpagina's, ter illustratie van de tekenstijl, die de rest van het boek bevat (geen foto's dus)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten