Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 23 maart 2011

DUEL IN DE DIEPTE

Duel in de diepte was een spannende jeugdserie, eind 1979 in 13 delen uitgezonden door de KRO. Het draait om zangeres Silvia Sommer (gespeeld door Lidy Sluyter) die tot rust wil komen op Curaçao, maar daar herkent wordt als Alma, een meisje met een groot geheim dat plotseling verdween.

Andere hoofdrollen waren voor Peter Faber en Rutger Hauer, twee zwaargewichten, die vooral bekend werden door de bioscoop. De serie was een groot succes. Naar de eerste aflevering keken meer dan drie miljoen mensen! Regisseur was Bram van Erkel, die eerder al Oebele had gedaan, maar ook Q en Q en De kris Pusaka.

Een singel kon niet uitblijven. Het lied wordt gezongen door Lidy Sluyter en werd geschreven door Okkie Huysdens en Paul Vink. De score van de serie (en de achterkant van de singel) is van Joop Stokkermans. Label is Polyscope 6845 046.

1 opmerking:

  1. Nu je er over begint, dat herinner ik me nog wel, die serie. En dat nummer van Chips trouwens ook.

    BeantwoordenVerwijderen