Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 20 februari 2010

ELVIRA 2

Elvira heeft op het hoogtepunt van haar populariteit (eind jaren 80) naast de bioskoopfilm Elvira, Mistress of the dark (1989), ook een eigen flipper-kast gehad van het bekende merk Bally: Elvira and the Party Monsters (1989). In mijn verzameling ben ik (helaas) nooit verder gekomen dan de reklamefolder, waar-van links de uitge-klapte middenplaat te zien is en ...

...het objekt hierboven, dat als reklame-item op de markt is gebracht, gedrukt op hard plastic. Dit plastic is uitgesneden in de vorm van de tekening. Het ding is 20 cm hoog en gemaakt om op te hangen.

Wie meer wil weten, zien en horen over deze te gekke flipperkast verwijs ik naar deze plek op het net. Hier is niet alleen de komplete reklamefolder te zien waar ik hier melding van maak, maar ook veel achtergrondfoto's en zelfs de muziek en geluiden die uit de kast klinken. Voor fans zeker de moeite waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten