Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 11 februari 2010

YOGI BEAR AND FRIENDS

Het is vrij algemeen bekend dat de studio's van Hanna-Barbera ontzettend veel hebben geproduceerd aan tekenfilms en toch verbaasd het me iedere keer weer hoeveel verschillende series ze hebben gemaakt. Check it out hier.



Yogi Bear is een van hun karakters (ontstaan in 1958). In Nederland kom je - helaas - niet zo heel vaak leuke merchandise tegen van Hanna-Barbera. Onlangs vond ik deze 30-stukjes tellende puzzel van Yogi Bear and Friends. Ook dit is een TV-serie geweest (1967), maar eentje waar herhalingen van oude filmpjes werden getoond. Naast Yogi Bear deden de volgende figuren eraan mee: Huckleberry Hound, Hokey Wolf, Pixie and Dixie, Yakky Doodle en Snagglepuss.



De houten puzzel is een uitgave van HOPE, een Engels bedrijf dat veel materiaal van TV-series heeft uitgebracht. Het vreemde - voor zover je dat vreemd kunt noemen - aan deze doos is, dat hij viertalig is. Er wordt geen produktiejaar vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten