Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 21 februari 2010

WINNETOU
























Drie puzzles in één doos. Dat is nog eens ekonomisch verpakt. Uitgegeven naar aanleiding van de film Winnetou 3 uit 1965. Op de doos geen jaarsvermelding, maar dat zal dan ook wel ongeveer in diezelfde tijd zijn.













Drie puzzles dus met in totaal 360 stukjes. De fabriek van F.X.Schmidt uit München is verantwoordelijk voor de uitgave. In de doos zijn drie foto's toegevoegd die tot voorbeeld moeten dienen voor de legger. Ze hebben alle drie een naam:
1. Winnetou und Old Shatterhand im Lager der Jicarillos
2. Winnetou und Old Shatterhand beobachten ihre Gegner
3. Winnetou im Pueblo

1 opmerking:

  1. Hoi Frank,
    Die winnetou's had ik nog niet gezien! Ik heb deze films vroeger in o.m. het patronaat de Ark nog gezien. Ook Tarzan werd daar vertoond.
    Groet,
    Bert

    BeantwoordenVerwijderen