Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 10 februari 2010

PIN-UP VAN DE WEEK (week 6)

Deze week is het de beurt aan Raquel Welch (in 1940 gebo-ren in Chicago). Deze foto is gebruikt voor de Hammer film One Million Years BC (1966) en maakte van Raquel in één klap een sexbom, een image waar ze niet meer vanaf is gekomen (voor zover ze dat zou hebben gewild). Ze heeft in totaal meegewerkt aan 59 filmproduk-ties, zowel voor TV als bioskoop. Haar laatste bijdrage aan de ontspanningsindu-strie stamt alweer uit 2008 met de TV-serie Welcome to the Captain.

Kijk voor de posters van deze Hammer-film (maar ook voor alle andere affiches van deze Engelse produktiemaatschappij) op het bekende zusterblog van HET Verzameloord Hammer Film Posters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten