Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 31 december 2010

BESTE WENSEN

De uren tikken weg. De minuten en sekonden en dan is het ineens 12 uur. Niet alleen een wisseling van dag, maar dit keer ook van jaar. 2010 is voorbij en maakt plaats voor 2011. Namens HET Verzameloord de allerbeste wensen voor iedereen die dit leest en dus vermoedelijk het Oord volgt.

Vandaag is niet alleen 2010 voorbij, maar ook het eerste jaar van HET Verzameloord. 12 Maanden met deelverzamelingetjes. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden om alles te lezen en te bekijken, als ik om het te maken. Iedereen bedankt voor reakties en aanvullingen en ik zou zeggen tot volgend jaar/morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten