Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 24 december 2010

MUZIEK VOOR KERSTMIS 12




Een kleine service die HET Verzameloord tot de Kerst biedt is sfeervolle muziek, om te draaien tijdens de feestelijkheden. De twaalfde en laatste plaat in deze serie Muziek voor Kerstmis is uit 1962 van Kay Martin - I Know What He Wants for Christmas.




De titels op deze plaat:


1. Hang Your Balls On The Xmas Tree

2. I Want A Casting Couch For Christmas

3. Come On Santa, Let's Have A Ball

4. The Night Before Christmas Binge

5. Santa's Doing The Horizontal Twist

6. Santa's Going To Be Late Tonight

7. The Girls Were All Happy

8. I Know What You Want For Christmas

9. A Funtastic Panorama Of On-Stage Humor.

Dit live-nummer beslaat de komplete B-zijde van de plaat (ongeveer 16 minuten) met wat schuine grappen, dubbelzinnige praat en verschillende ondeugende liedjes van Kay Martin.


Een opmerkelijk feit van deze plaat is dat de dame op de hoes Kay Martin zelf niet is. Voor de afbeelding is een omslag gebruikt van het tijdschrift Adam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten