Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 7 februari 2012

101 DALMATIANS 7: LP

Voor zover ik weet zijn er twee LP's verschenen in Nederland. De eerste publiceerde ik op 18 januari (klik hier), de tweede vandaag. Eveneens uitgebracht door Vrido, nu als WSP 14017 (VR 22424), in 1982. Vreemd genoeg bevatten beide LP's het verhaal van de film, op de hoes ook dezelfde afbeelding, maar de opnames zijn verschillend. Er is een compleet nieuw hoorspel opgenomen, ditmaal met de stemmen van Harry Geelen, Simone Rooskens, Tonny Huurderman, Flip van Duyn, Maya Bouma, Paul Haenen, e.a. Regie: Anneliese de Vries. Waarom dit is gebeurd is onduidelijk. Meestal gaan dit soort hoorspelen jaren mee.

Ook twee nieuwe liedjes, ditmaal meer trouw aan de film, beide gezongen door Flip van Duyn als Roger.

Cruella de Ville





We kopen een huis buiten Londen (Dalmatian Plantation)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten