Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 10 februari 2012

FLIPPER VERTEL- EN KLEURBOEK

Een vertel- en kleurboek (19x27cm) van de Australische TV-serie Flipper (1964-1969). Een boekwerk van 32 pagina's met daarop steeds een tekening en een korte tekst. Het geheel vormt een doorlopend verhaal met illustraties, die dus nog moeten worden ingekleurd.Onderstaand voorbeeld van de kleurplaten staat op bladzijde 9. De tekeningen zijn van Nathalee Mode.Het is een uitgave van de Zuid-Nederlandse Uitgeverij, oorspronkelijk uitgebracht in 1965.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten