Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 11 februari 2012

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 23: PIZZA PARTY

Een vorm van bordspel met in de hoofdrol de Teenage Mutant Hero Turtles: Pizza Party. Het is een variant op het bekende memory-spel: Trachten twee dezelfde kaartjes bij elkaar te krijgen door deze om te draaien. Als je twee gelijken hebt (in dit geval ingrediënten) dan leg je die op je spelbord (ieder heeft een eigen pizza voor zich liggen, dat als spelbord dient) en bij 12 ingrediënten op je pizza heb je gewonnen.











De doos meet 37x27cm . Het is een uitgave van Selecta (nr. 15858) uit 1990, geschikt voor 2 tot 4 spelers en bedoeld voor personen van 6 tot 88 jaar.







4 opmerkingen:

  1. ik zou graag willen weten waar ik het spel kan kopem

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verzamelood-gastheer27 februari 2012 om 08:16

    Ik vrees dat dit spel nergens meer nieuw te koop zal zijn. Ik denk, dat je er tweedehands naar zult moeten gaan zoeken, op internet of in kringloop winkels. Dat geldt overigens voor de meeste spellen en voorwerpen op HET Verzameloord.

    BeantwoordenVerwijderen