Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 20 februari 2012

BUFFY THE VAMPIRE SLAYER BOEK






Buffy the Vampire Slayer is een Amerikaanse serie, waarvan zeven seizoenen zijn gemaakt tussen 1997 en 2003. De serie werd bedacht Joss Whedon. Ik heb de serie pas kort geleden ontdekt, hoewel ik er wel van had gehoord. Buffy werd in Nederland nooit uitgezonden. Daarom is er vermoedelijk niet veel merchandise van te vinden, althans kom je het niet zoveel tegen. Onlangs vond ik dit boek en was dan ook blij verrast. Het blijkt dat er tussen 1997 en 1999 maar liefst acht boeken zijn uitgegeven, met verhalen, gebaseerd op de serie.






Het gaat hier om deel 7 Het bloedspoor (originele titel: Blooded), geschreven door Christopher Golden en Nancy Holder, naar het Nederlands vertaald door Els Musterd-de Haas in 2002. Uitgeverij De Eekhoorn BV in Oud-Beijerland. Het betreft een mooi uitgegeven gebonden boek. De stofomslag is van stevig papier met goudkleurige letters in relief met een foto van Sarah Michelle Gellar als Buffy

Voor de andere titels uit de reeks klik hier. Voor meer, veel meer, over de televisieserie klik hier.

2 opmerkingen:

  1. Buffy werd zeker wel in Nederland uitgezonden. En een paar jaar geleden ook nog elke doordeweekse dag bij net 5 herhaald.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Excuses voor de onjuiste informatie, maar ook na een tweede speurtocht op internet heb ik nog niet kunnen vinden welke omroep het destijds uitzond en wanneer. Wie weet hier meer van? Help mij het bericht juist te maken. Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen