Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 2 februari 2012

JOHN RICH (1925-2012)

Op 29 januari is de Amerikaanse regisseur John Rich overleden. Hij regisseerde afleveringen van meer dan 50 televisieseries vanaf 1951 tot zijn pensionering in 1999. Iemand moet het doen. De bekendste serie is All in the Family, waarvoor hij 81 afleveringen deed (waaronder aflevering 1) en waarvoor hij twee Emmy Awards ontving (naast nog drie nominaties).Andere bekende series, waarvoor hij regisseerde zijn: Mister Ed, The Brady Bunch, The Dick van Dyke Show, MacGyver, The Twilight Zone, Gilligan's Island en Hogan's Heroes. Voor The Dick van Dyke Show won hij ook een Emmy Award. Voor meer series en details klik hier.

In 1955 was hij een van de drie regisseurs van de live televisieuitzending van de openingsceremonie van Disneyland. Rich regisseerde ook enkele bioscoopfilms waaronder Roustabout (1964) en Easy Come, Easy Go (1967), beide met Elvis Presley in de hoofdrol. In 1999 stopte hij met regisseren. John Rich is 86 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten