Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 17 februari 2012

BEREBOOT PROMOTION

Een Engelstalige promotiefolder voor The Bearboat, uitgegeven door Max Appelboom, om de buitenlandse markt aan te boren. Als voorgangers worden genoemd Ti-Ta Tovenaar, Floris, Striking Sports en Markant. De laatste twee zeggen me niks. De vormgeving van de folder is eenvoudig. De afbeelding boven is de dichte kaart, met een gat erin, waardoor onderliggende foto deels zichtbaar wordt. Hieronder de opengevouwen versie, met de complete foto en de wervende tekst. Er wordt geen jaar vermeld, maar vermoedelijk niet ver vanaf het begin van uitzending (oktober 1976). Ik hou het op begin 1977.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten