Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 8 februari 2012

WORDT ER IN DE RUIMTE OOK GELEZEN?

Kindermusical opgevoerd in jeugdtheater De Krakeling in Amsterdam ter gelegenheid van de kinderboekenweek 1983. De musical werd geschreven door Marjan Berk in opdracht van CPNB , de muziek is van Ruud Bos. Het verhaal gaat over ruimtekinderen die een bezoek aan de Aarde brengen. De KRO zond het 45 minuten durende optreden uit op 19 oktober 1983. Er verscheen een LP (RCA PL-44073) en deze singel (RCA PB-64001).

Kant 1: Lezen is het lekkerste dat er is
Kant 1: Hoe Kees komen we aan een boek KeesVolgende week in de serie televisiesingels: Wordt Vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten