Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 5 mei 2011

ANIMATED BATMAN 18: PUZZELS

MB (Milton Bradley) heeft in Nederland twee puzzelseries uitgebracht naar aanleiding van Batman: The Animated series. De eerste reeks is uit 1993, met steeds 200 stukjes in een doos van 27,5 x 22 cm.















De tweede reeks is uit 1994 en heeft per doos (25,5 x 20,5 cm) slechts 100 stukjes.

Uit hoeveel puzzels de beide reeksen bestaan kan ik nergens achterhalen. Vroeger bestond een serie uit 6, maar met de moderne technieken van tegenwoordig, is dat niet meer zo zeker. Wat ik wel weet is dat ze zeer moeilijk te vinden zijn.


Als laatste is er nog een 'tray-puzzle' (hoe moet je nou zoiets in het Nederlands vertalen?) uitgebracht door Golden in 1992.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten