Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 8 mei 2011

PERE LIPOPETTE ET SACRIPAN

Een puzzel van de kinder TV-serie Père Lipopette et Sacripan, uitgebracht in de reeks 'palmarès des enfants' en dat laatste betekent zoiets als 'de bestbekeken kinderprogramma's'.

Bij mijn weten is er nooit een Nederlandse versie dan wel vertaling van geweest. Overigens is nergens een jaar van uitzending te achterhalen. Ook de puzzeldoos (35x21 cm, de gelegde puzzel - 126 stukjes - heeft trouwens een formaat van 46x33 cm) geeft geen antwoord op die vraag.



Bij het zien van de poppen gaat er bij mij ook geen enkele bel van enige herkenning rinkelen. De TV-show is uitgezonden geweest op Antenne 2 en is gemaakt door Armand Jammot en Jacques Gerard Cornu.


Dat de serie in Frankrijk wel enige bekendheid had/heeft, getuigt het feit dat er een singel van bestaat, alsook een LP.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten