Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 29 mei 2011

ELF PROVINCIEN CASSETTE

Zo vaak als dat je de LP tegenkomt, zo weinig zie je de cassette. Vader Abraham in Smurfenland, een van de laatste grote wapenfeiten van het platenlabel Elf Provincien, dat door Dureco op de markt werd gebracht (1969-1979). Ik probeer al jaren een catalogus samen te stellen van dit label, maar echt de moeilijkste objecten zijn de geluidscassettes. De nummers van de cassettes zijn hettzelfde als die van de de LP's maar met de code ELC i.p.v. ELF. In dit geval ELC 2529 uit 1976.

Op een zusterblog van HET Verzameloord staan al mijn ELF LP's. Neem eens een kijkje door hier te klikken of op de koppeling in de groene balk rechts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten