Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 25 mei 2011

HET IS WEER ZO LAAT

In de volksmond staat deze serie bekend als Waldolala, de naam van de nachtclub die wordt beheerd door Waldo van Dungen, prachtig neergezet door Dolf Brouwers (1912 -1997) die opnieuw tot het uiterste gaat.
In een duister straatje vormt het etablissement (waar de dansjes - uiteraard - bloot zijn) met de oplichtende naam Waldolala het enige lichtpuntje. Zodra je langs portier Bertus bent, heet het damesgroepje Luv' je van harte welkom met het lied U.O.Me (Welcome In Waldolala), op singel uitgebracht door Philips (6012 783). Het is de eerste hit van het bekende damesgroepje met de roodharige José Hoebee, de blondine Marga Scheide en de donkerharige Patty Brard.
Naast Waldo had de serie enkele andere geregeld terugkerende karakters zoals zijn echtgenote Gé Braadslee (Mimi Kok), protestzanger annex spreekstalmeester Boy Bensdorp (Rob van Houten), bedrijfsleidster Ada Blooker (Hannah de Leeuwe) en ‘psychiator’ Karlheinz Lindt (Cor Beurskens), bij wie Waldo regelmatig op de bank ligt.
Het is weer zo laat! was in 1978 het laatste programma dat Wim T. Schippers, Gied Jaspars, Wim van der Linden en Ellen Jens, al dan niet met Ruud van Hemert, samen hebben gemaakt. Eerder tekenden zij voor spraakmakende TV, zoals De Fred Haché Show, Barend is weer bezig! en Van Oekel’s Discohoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten