Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 21 mei 2011

BAREND DE BEER 7: HET BLAD VAN . . . (1966)

Vandaag jaargang 2 van het overigens best forse tijdschrift (24x31 cm) Het blad van Barend de Beer (1966). Aangezien het een maandblad betreft gaat het hier dus om 12 nummers. Wanneer er op de achterkant iets leuks of anderszins staat is deze ook opgenomen. Wat in dit jaar opvalt is dat de foto-omslagen vervangen worden door tekeningen/schilderijen, waardoor de afstand met de TV-serie wat wordt vergroot.Dit nummer (nr.14) bevat een reportage van Barend de Beer in Nederland. Dat zal ik binnenkort een keer afzonderlijk plaatsen.

Volgende week zaterdag jaargang 3 (1967) van Het blad van Barend de Beer.

2 opmerkingen:

  1. ik heb hier wel 20 boeken daarvoor. wilt u overkopen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Over welke boeken gaat het. Mail me even: hetverzameloord@gmail.com

      Verwijderen