Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 11 mei 2011

GOEDE TIJDEN, SLECHTE TIJDEN

Goede Tijden Slechte Tijden (RTL4. 1990 tot nu) is de eerste soap op de Nederlandse televisie van eigen bodem.
Er zijn ondertussen meer dan 4000 afleveringen van uitgezonden, verdeeld over 21 seizoenen en met wisselende cast.

Al binnen een jaar na de start komt deze singel (Mercury, 878 954-7) uit met het beginthema van de serie, gezongen door Lisa Boray & Louis de Vries. Tekst is van Bert van der Veer, de muziek is geschreven door Hans van Eijck.

Wie alle ins en outs wil weten over deze serie, cast en crew, geschiedenis, ups en downs, muziek en achtergronden kan ik verwijzen naar hier.
Tot slot op déze site nog even de originele beginleader uit het eerste seizoen. Dat is een ingekorte versie van de singel, of eigenlijk is de singel natuurlijk een langere versie van de leader.



Om 20 jaar televisie te kunnen overleven moet er natuurlijk geregeld worden gemoderniseerd. Dat komt ook terug in de leader, maar of elke verandering ook een verbetering is....? Oordeel zelf. Hieronder de leaders van het 20ste en 21ste seizoen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten