Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 28 mei 2011

BAREND DE BEER 8: HET BLAD VAN . . . (1967)

Vandaag jaargang 3 (1967) van het kindertijdschrift Het blad van Barend de Beer, dat vanuit Frankrijk ook in Nederland is uigebracht. Dat werd hier gedaan door de Nederlandsche Rotogravure Mij NV in Leiden, onder redaktie van Hans Andreus, Rein van Rooij en Frans Wegman. In dit jaar slechts 1 foto-omslag. Niet van Barend, maar van Pipo de Clown (nr.31). Verder nog twee afwijkende omslagen, allebei met een tekening van de Mini Molen (nrs.28 en 29). De achterkanten worden steeds vaker gevuld met niet leuke en/of interessante zaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten