Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 16 december 2011

FRANKENSTEIN 100: KICKING MONSTER

De 100ste aflevering van Frankenstein op HET Verzameloord. Reden voor een klein intern feestje, met een 'dansend' monster. Evenwel wordt er nergens op de verpakking vermeld dat het hier om Frankenstein gaat. Hij lijkt er gewoon erg veel op. Ja, dat kun je wel stellen!
















Op alle zijden van de doos (basis: 16x19cm, hoogte achterkant: 25cm) staat vermeld dat deze 'dekoratief dansende pop' (volgens de beschrijving gaat het hiet niet om speelgoed) FrightSite heet. Rechten?


























Als je op zijn linker hand drukt begint hij met zijn voeten te bewegen en klinkt het bekende lied "Monster Mash", in de uitvoering van Capizzi Music in samenwerking met Accoustic Music.



Hoe dat zou moeten werken als je deze gestalte uit de verpakking haalt zou ik niet weten. Ga dat ook niet proberen. Wat ik wel heb geprobeerd is de 40 sekonden durende handeling vast te leggen op een filmpje. Hier het resultaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten