Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 30 december 2011

FRANKENSTEIN 102: POCKET

Op deze laatste vrijdag van 2011 ook de laatste bijdrage van Frankenstein op HET Verzameloord. Na 102 weken (bijna 2 jaar) ben ik vrijwel door m'n merchandise heen. Als er nog wat opborrelt zal ik het niet nalaten dit met jullie te delen, maar voorlopig eindig ik deze serie met een pocket uit 1977. Het is No.3 in de serie The New Adventures of Frankenstein en heeft als titel Bones of Frankenstein. Het is geschreven door Donald F.Glut en opgedragen aan Peter Cushing, de personifikate van Baron Frankenstein in veel rolprenten van de Engelse filmmaatschappij Hammer.
De omslag van deze pocket heeft dezelfde tekening (maar dan gespiegeld) als The Frankenstein File, eveneens in 1977 uitgegeven. Allebei door dezelfde uitgever: New English Library (NEL).
In beide gevallen wordt niet vermeld wie de tekenaar van de omslag is.
En dit zijn deel 1 en 2 in dezelfde serie van dezelfde schrijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten