Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 26 december 2011

TWEEDE KERSTDAG 2011: DOCTOR DOLITTLE

Ik dacht nog, zal ik een bericht wijden aan kerst of maar gewoon doen of het een maandag is. Aangezien er al zoveel kerstaandacht is geweest toch maar doen als of het een 'gewone' maandag is. Een puzzel van Doctor Dolittle met Rex Harrison als de bekende dokter John Dolittle, de dokter die met dieren kan praten.


De oorspronkelijke boeken (in totaal 12), uitgegeven tussen 1920 en 1952, werden geschreven door de Engelsman Hugh Lofting (1886-1947). De afbeelding van de puzzel is uit de filmversie van 1967, met naast Rex Harrison nog Samantha Eggar, Anthony Newley en Richard Attenborough. De puzzel bevat geen jaarvermelding maar is vermoedelijk rond de uitbreng van de film verschenen. Uitgegeven door de bekende spellenfabrikant Waddington.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten