Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 15 december 2011

WALT DISNEY 45STE STERFDAG

Het is vandaag precies 45 jaar geleden dat Walt Disney overleed op 65 jarige leeftijd. Eigenlijk veel te jong, maar gezien zijn leefstijl (hij rookte enorm veel) ook weer niet verwonderlijk. Al vanaf mijn vroegste jeugd ben ik geboeid door deze man. Het waren niet alleen zijn creaties, maar vooral ook de persoon zelf die mij aansprak. Later leer je natuurlijk ook de negatieve kanten kennen van deze Amerikaan, maar hé... wie is er helemaal perfect. Hij was absoluut een visionair in zijn vakgebied en daar plukken ze nu nog steeds de vruchten van.

HET Verzameloord plaatst elke dinsdag (Disneydinsdag) een Disney-item, zowel oud als nieuw, want niet alleen de man zelf, ook zijn creaties blijven boeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten