Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

donderdag 20 januari 2011

ANIMATED BATMAN 3: BATMAN JUNIOR

Naast de merchandise naar aanleiding van de verschillende Batman tekenfilmseries, zijn er ook tijdschriften uitgegeven, sommige met maar een korte historie, zoals het blad hieronder.







Batman Junior (gebaseerd op de serie Batman, the animated series) is met 4 nummers een komplete reeks.

Elk nummer telt 32 pagina's met strips en geïllustreerde verhalen. In het midden zit een poster. Elk blad heeft een zwartwit midden-katern van 8 pagina's (Batman werkboek) met puzzels, spelletjes en kleurplaten.

Ik lees het liefst Batman Junior (zoals het blad officieel voluit heet) is een uitgave van Juniorpress BV in Naarden. Er wordt nergens melding gemaakt of het hier gaat om een week- of maandblad, maar gezien de goede verzorging en inhoud denk ik het laatste.

Als toegift enkele voorbeelden van de inhoud. Eerst de achterzijde van elk nummer, vervolgens een van de dossiers, de moppentrommel in de batbox, een van de gratis stickervellen, een van de kleurplaten en een 'zoek de verschillen'.

1 opmerking:

  1. Welke bui maakt je niet nat?
    Een lachbui.
    - Dan heeft Batman nooit echt gelachen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen