Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 4 januari 2011

DISNEYDINSDAG: SNOEPBLIK

Eerder plaatste ik al een blik van Disney. Mariska reageerde verheugd toen. Ik beloofde meer blik te plaatsen, dus hierbij. Een Amerikaans blik uit Walt Disney World met als thema Vier parken één wereld. Het blik is niet groot (11x11x11cm) maar heel fraai uitgevoerd. De vijf afbeeldingen zijn in reliëf gestanst. Het deksel (boven) heeft een algemene afbeelding met de welbekende figuren. Aan de zijkanten steeds één van de vier parken.






De inhoud was 'Chocolat Butter Almond Toffee', met veel conserveringsmiddelen want er wordt geen houdbaarheidsdatum vermeld.

2 opmerkingen:

  1. Ja,ook deze is geweldig!
    Mis ik helaas nog in mijn verzameling.....hahahaha.
    Ben je dat blik zelf gaan halen in Amerika,of heb je hem opgespoord op het internet?
    Groetjes,Maris.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mariska,
    het is veel eenvoudiger. Gewoon bij de lokale kringloopwinkel.

    BeantwoordenVerwijderen