Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 15 januari 2011

DINOSAURS 1: PUZZEL

De TV-serie Dinosaurs is (in Amerika) oorspronkelijk uitgezonden van april 1991 tot juli 1994. In die periode zijn er 65 afleveringen gemaakt, verdeeld over 4 seizoenen.
De serie gaat over een dinosaurusfamilie met de naam Sinclair die van alle hedendaagse gemakken zijn voorzien, zoals televisie en koelkast. Een beetje als de Flintstones, maar dan niet getekend. De mensen die erin voorkomen zijn holbewoners en ondergeschikt aan de dieren.

De serie heeft - ik zou haast zeggen uiteraard - ook de nodige merchandise voortgebracht, zoals onderstaande MB-puzzel.

De nogal grote doos uit 1991 meet 36 cm in het vierkant en de afbeelding telt 500 stukjes, waarvan er 8 'dinosaur-shaped' zijn. Dat klopt inderdaad, maar het is minder spektakulair dan het klinkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten