Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 29 januari 2011

FONO TIPS

Een serie van vijf kartonnen vellen met aan de ene kant een singel en aan de andere zijde schriftelijke uitleg van wat er vermoedelijk op het plaatje wordt verteld. Ik zeg vermoedelijk, omdat ik het niet zeker weet, aangezien ik (en met mij de vorige eigenaren) de plaatjes nooit heb (kunnen) draaien. Daarvoor moet het puntje uit het midden worden gedrukt en dat is (nog) niet gebeurd.
Op de eerste vier staan fototips, op deel vijf worden filmtips van de hand gedaan (let vooral op de uitermate handige eerste tip op deel 5!).
De tips zijn van Jan Wolfslag.
































De serie is een uitgave van 'De Stichting ter Bevordering van de Amateur-Fotografie Amsterdam-C.' en de plaatjes kunnen bij een zorgvuldige behandeling 300 maal gespeeld worden!



Er is geen jaartal bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten