Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 12 januari 2011

SINGELHOESWOENSDAG 50


Goh, alweer de 50ste singelhoeswoensdag, dit keer opnieuw met een uitgave van Polydor (20 030 EPH). Het betreft hier Hawaii-muziek en daar heb ik toevallig niet zo heel veel mee. De inhoud van de hoes heb ik dan ook al jaren geleden een keer terecht laten komen op een plaats waar je hem in de regel niet meer van terugkrijgt: De vuilnisbak.
Maar het gaat in deze wekelijkse rubriek om de hoes en die vind ik wel wat hebben. Het hybride karakter is niet zo sterk als bij menig andere Polydor singel, maar evengoed aanwezig. Het ontwerp is zelfs gesigneerd, maar van de naam is niet echt iets te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten