Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 10 januari 2011

MINISTECK


Een tamelijk moeilijk te vinden object is deze ministeckdoos van de legendarische televisieserie Ja zuster nee zuster. Helaas waren er geen voorbeelden van JZNZ taferelen bij. Op Marktplaats wordt de doos nu aangeboden vanaf 30,- mét de voorbeelden.
Het is een product van Prestofix uit West-Duitsland, no. 1600. Geen jaartal bekend, vermoedelijk eind jaren '60. Het gaat om een grote doos van 35x31 cm.

1 opmerking:

  1. Heb zo,n doos net gekocht bij een kringloopwinkel voor 2,50,helemaal nog compleet,met de beschrijving erbij en nog verpakt, dus nooit open geweest

    BeantwoordenVerwijderen