Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 3 januari 2011

PORKIE POEM

Opnieuw een lees-kleur-teken-puzzelboek uit de Plem Studio te Rijswijk. Porkie Poem is niet te vinden op Internet en dat maakt het zo leuk om hier te publiceren. Of het hier om dezelfde tekenaar gaat als Markus de reus en Markus het minimannetje durf ik niet te zeggen. Op de eerste pagina van dit boek is de tekening gesigneerd met H. Kenco. In de Markus-boeken komt nergens een signatuur voor. Ik kan Kenco nergens vinden. Wie weet hier iets van? Het wordt een interessante zoektocht naar deze kunstenaar en naar de mysterieuze uitgeverij.

Grappig detail is de 'overeenkomst' tussen de achterkant van dit Porkie Poem boek en van Mini-Markus en de reuzen. Zie afbeeldingen hieronder.

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten