Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 7 november 2011

15de EN 16de DENKSPEL

Een spe van Jumbo (nr. 111) met de merkwaardige naam 15de en 16de denkspel.
De doos is niet groter dan 8,5x8,5 cm en er komt geen speelbord aan te pas, slechts 16 houten blokjes met de cijfers 1 tot 16 erop. De spelregels dikteren, dat deze niet uit de doos hoeven te worden genomen. Dit is ruimte-technisch nog eens een fijn spel!

Ook de 15 pagina's (!) tellende gebruiksaanwijzing is uiteraard erg klein.

3 opmerkingen:

 1. Ik heb dit spel, maar de gebruiksaanwijzing is helaas in mijn kinderjaren verloren gegaan. Mijn zoon heeft het doosje laatst weer gevonden en is erg benieuwd hoe dit spel gespeeld moet worden. Is er een kans dat je de gebruiksaanwijzing kunt scannen en publiceren/ mailen?
  Hartelijke groet, Claudia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Claudia,
  ik vind het een goed idee om de complete gebruiksaanwijzing te plaatsen. Houdt HET Verzameloord in de gaten. Binnenkort zal ik hem in dit bericht publiceren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dit spel ook. En ook geen gebruiksaanwijzing. Nu dus wel. Dank zij Dirk, de Verzameloord Gastheer.

  Dank dus Dirk, voor de genomen moeite.

  groet van piet

  BeantwoordenVerwijderen