Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 12 november 2011

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 10: ACTION FIGURES

Zeven verschillende action figures van de Turtles.
De eerste vier lijken een setje te vormen, aangezien dit kwartet uitgebracht is in 1988 (door Playmates Toys). De overige drie zijn steeds eenlingen, waarvan er dus telkens drie ontbreken.



















De vijfde (ook van Playmates Toys, maar nu uit 1990) heeft een opdraaimechanisme in zich, waardoor de rechterarm rond kan gaan draaien.
Het zesde poppetje (Playmates Toys, 2003) is helaas verre van kompleet, maar heeft wel meer bewegende onderdelen dan de voorgaande uitgaven.




.
De laatste Turtle - op de skateboard - is de enige van buigbaar rubber (daar waar de andere 6 van hard plastic zijn) en dit is ook de enige waarvan het jaar en produktiebedrijf onbekend is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten