Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 22 november 2011

DISNEY DINSDAG: AH-AKTIE 2011

Meestal staan op HET Verzameloord oude of wat oudere kollekties, dan wel (deel)verzamelingen uit vervlogen tijden, maar het verzamelen is niet stil blijven staan in de vorige eeuw. Sterker nog, dat gaat eigenlijk gewoon door, mits de serie of anderszins leuk genoeg is. Zo is de Disney najaars-aktie van Albert Heijn best okee: 6 buigbare poppen van ongeveer 14cm hoog.

Bij elke volle spaarkaart (hieronder de voor- en achterzijde van zo'n kaart en één van de zes zegels die erop moet worden geplakt), krijg je 1 pop gratis. Dat is op zich niks nieuws, maar toch snap ik een ding niet: Waarom krijg je 1 zegel pas bij 15 euro aan boodschappen. Maak daar van 1 zegel voor 6 euro boodschappen en ontwerp een kaart voor 15 te plakken zegels. Dan is een pop net zo 'duur' en voor meer mensen binnen bereik, of zouden ze dat bij Albert Heijn juist niet willen?



















Als je dan toch een volle kaart bij elkaar hebt gesprokkeld, kun je die voor zo'n pop als deze van Donald in een winkel om gaan ruilen.


En dan er thuis vrolijk mee gaan spelen.

Behalve deze zes poppen,is de aktie nog veel uitgebreider met grote pluche figuren, tijdschriften en een wedstrijd. AH heeft het weer helemaal voor elkaar, met ook weer een leuke promotie op TV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten