Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 4 november 2011

CYNTHIA MYERS (1950 - 2011)

Vandaag is in Amerika Cynthia Myers overleden. In december 1968 was zij de playmate in Playboy en daarmee het eerste model in dat blootblad dat geboren was in de jaren vijftig.
Cynthia heeft na haar optreden in Playboy 4 speelfilms gemaakt. De eerste daarvan is een Hammer-film: The Lost Continent uit 1968, maar met de derde rolprent heeft ze haar naam in de boeken geschreven: Beyond the Valley of the Dolls (1970) de eerste film die Russ Meyer (1922-2004) heeft gemaakt voor een grote studio.

De drie hoofdrolspeelsters op een rij met v.l.n.r.: Marcia McBroom, Dolly Read en Cynthia Myers.


Hieronder nog twee illustraties van Cynthia, opdat ze lang in de herinnering mag blijven plakken. Ze is slechts 61 jaar geworden.Trivia: In 1994 zijn naaktfoto's van haar (samen met die van o.a. Reagan Wilson en Angela Dorian) in de Apollo 12 mee de ruimte ingegaan. Cynthia behoorde tot de top 10 van alle Playboyboy Playmates aller tijden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten