Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

vrijdag 18 november 2011

FRANKENSTEIN 95: GAME

Het Monster Ville computerspel uit 2003. Een 'monstruous management game', zoals op de omslag wordt aangegeven. Een management-spel met Frankenstein, Dracula en Weerwolf in de hoofdrol, dat ook nog eens het officiele logo draagt van Universal Studios Monsters.


Volgens de disc-label doet de Bruid van het Frankenstein-monster ook mee en volgens de begeleidende tekst ook de Creature from the Black Lagune. Een mooi stel tesamen.


De inhoud van het spel staat in 4 talen op de achterkant (Engels, Frans, Duits en Nederlands). Er is met dit spel (voor 7 jaar en ouder) duidelijk gemikt op een internationale markt.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten