Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 8 november 2010

ASTERIX BIJNA TWEEHONDERD PAGINA'S DIK


Een opvallend dik spelletjesboek van Asterix: kleuren raadsels tekenen spelletjes puzzelen. Het boek lijkt snel in elkaar gedraaid. De 'van punt naar punt' puzzels verraden onmiddellijk hun geheime tekening, evenals de vakkenvullen tekening. Of word ik gewoon te oud voor dit soort dingen. Vroeger vond ik het erg spannend. Hieronder enkele voorbeelden. (klik erop om te vergroten)

Opvallend veel boze gezichten in dit bijna 2cm dikke boek uit 1981. Afmetingen 20x27cm. Ook is de tekenstijl niet altijd die van Uderzo. Oorspronkelijke uitgave Ed. Albert/Rene. Nederlandse versie Oberon BV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten