Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 24 november 2010

SINGELHOESWOENSDAG

De hoes van een sprookjessingel deze keer. Sprookjes zijn in Nederland veel verschenen, zowel op singel als op LP. Deze singel bevat twee sprookjes en is uitgegeven door Dureco uit Amsterdam in de serie Wonderland.

De tekenstijl komt mij bekend voor, maar ik zou niet weten wie de tekenaar is. Het is niet gesigneerd. Op de achterkant staan twee zwart/wit afbeeldingen, wél met een signatuur, voor mij onleesbaar. Wie herkent de stijl of de handtekening?

Label: Wonderland WO 45014 - 45 E.P. Jaar onbekend. Vertellers zijn Hetty Berger en Flip van der schalie. Deze singel en nog veel meer zijn te vinden op de nieuwe zusterblog van HET Verzameloord: Catalogus van Nederlandse singelseries.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten